IKER CASILLAS


Va néixer el 20 de maig de 1981 a Móstoles, una ciutat de Madrid. El seu nom complet és Iker Casillas Fernández.
Té dos sobrenoms, san iker o EL SANT.
Té 27 anys, pesa 79 kg i medeix 1,89 mJuga de porter, és titular al seu club, el Real Madrid, i a la selecció nacional espanyola.
Ja des de petit, a les categories inferiors del Real Madrid, el jove jugador va demostrar un gran talent, i que tenia un futur molt prometedor.La temporada 2000/01 va guanyar la seva primera lliga i a l’any següent la Supercopa espanyola.
Va debutar a la Selecció d’Espanya el 3 de juny del 2000 a un partit amistós contra Suècia.Va començar a ser titular indiscutible de la selecció durant el mundial de Japó i Corea, quan el seu company Santiago Cañizares es lesionà. Va ser un dels protagonistes de la selecció, aconseguint arribar als quarts de final aturant un penal durant un partit contra la selecció d'Irlanda.
Ha arribat a ser el capità de la selecció nacional, durant els partits on el seu company d’equip Raúl González Blanco no ha jugat.
És el millor porter d'Europa ja que en la final de la Eurocopa 2008 va superar notablement al porter de la selecció Italiana , Gualungi Buffon, en la tamda de penals.
Que era el millor porter de Europa hasta el moment.
En Iker Casillas es el meu ídol perque jo som un porter i m'agradaria seguir els seus passos en la meva carrera esportiva